Gulve

Gulve

Vælg kategori af gulvtype øverst til venstre.

Den store Forårskampagne er netop startet - kig ind i butikken og få del i de mange gode tilbud.

Gulve som alle er vaskbare i mange forskellige materialer, alle med deres fordele og begrænsninger. Her er Laminatgulve, der ekstremt slidstærke, Trægulve såvel plank som parket i mange flotte designs, Vinylgulve såvel i klik som i banevare, tåler alt i vandspild med mere. Lune Korkdesigngulve i store planker, med vedligeholdsfri overflade, store og små vinyl fliser looselay, samt naturgulve i linoleum.

Egulve tilbyder hjælp og rådgivning til dit gulv valg.

Se og læs mere om de mange typer gulve og mulighedder i menuen.

I butikken i Slagelse har vi et væsentlig udvidet sortiment, med endnu flere produkter end vist her. Alle viste produkter er testet og godkendt af vore erfarne montører. Vi står således inde for kvaliteten og for et flot monteringsresultat. Vinylgulve er uden Blødgører og flaflater, hvilket desværre langt fra gælder, de vinylgulve som sælges i markedet.

Egulve tilbyder også montage af det nye gulv, herunder også opretning af undergulv, aftagning af gammelt gulv. Vi har stor erfaring i arbejde med gulve, hviket sikrer en hurtig og problem fri montering.

 

Se vores lille hurtige gulv video her

Tabel Liste

Sorter faldende

1-30 of 73

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel Liste

Sorter faldende

1-30 of 73

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Vi sælger gulve, der er kvalitet og holdbare og som vil glæde sin nye ejer i mange år. Vi har arbejdet med gulve i mange år, både i form af salg og efterfølgende monteringer, vi har derfor sorteret hårdt i vores gulvudvalg og tilbyder gulv varer, som er til, at betale og som vil holde i mange år.