Klikgulve

Klikgulve

Vinyl klik gulv, også kaldet LVT gulve ”Vinyl Click”, er et genialt stærkt produkt, både til erhverv og private boliger.

Klikgulve kan fås i mange forskellige farver og designs, klikgulve kommer i format, som enten brædder i tilrettet størrelse, eller flise størrelser. Typisk er designet af klik gulv, lavet med nærmest fotografisk lighed, til træ og klinker.

Se vores lille Gulv video her

Filtre
Filtrér efter
Kategori
Manufacturer
Pris
Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Disano Life Aqua
  Disano Life Aqua
  Pris pr m² 299,00 DKK Pris pr pakke 1.010,62 DKK
 2. ID Contemporay Oak Grey
  iD Inspiration Click tarkett
  Pris pr m² 299,00 DKK Pris pr pakke 536,11 DKK
 3. Click_30_Retro_Black_White
  Starfloor Click 30
  Pris pr m² 249,00 DKK Pris pr pakke 417,08 DKK
 4. Click_55_Modern_Oak_White
  Starfloor Click 55A
  Pris pr m² 299,00 DKK Pris pr pakke 481,39 DKK
 5. Click_55_Antik_Oak_Anthracite
  Starfloor Click 55B
  Pris pr m² 299,00 DKK Pris pr pakke 535,21 DKK
 6. Click_55_Vintage_Zinc_Silver
  Starfloor Click 55C
  Pris pr m² 285,86 DKK Pris pr pakke 500,25 DKK
 7. Starfloor ultimate
  Starfloor ultimate
  Pris pr m² 339,00 DKK Pris pr pakke 433,92 DKK
Vis som Gitter Liste

7 varer

Faldende orden
pr. side

Egulve Vinylklikgulv

Klikgulve er et massivt vinyl produkt og derved upåvirket af vand, i større eller mindre mængder.

Hvis man skal have klik gulv, i meget store arealer, eller varme rum, bør det fuldlimes til undergulvet, for at undgå for meget bevægelse i vinyl klikgulvet.

Vinyl Klik Gulv

En af de vigtigste faktorer, ved valg af vinyl klik gulv er slidlaget, som på de bedre kvaliteter, typisk er tre gange kraftigere end det, som er på et almindeligt vinylgulv. Hærdet overflade i form af "Extreme Protection", findes også på bedre kvaliteter, det fungerer som ekstra ridse og tryk mærke, beskyttelse af gulvet. Alle vores vinyl klikgulve, er med hærdet overflade og på nær Starfloor 30 click med det kraftige slidlag.

Vinyl klik gulvet er kun 4,5 til 6,5mm højt og kan dermed bruges, i stort set alle rum uden, at skulle tage af døre, eller ikke kunne lægge belægning, under en opvaskemaskine, der står direkte på gulvet og måske, kommer for højt op, i forhold til køkkenbordpladen.

Egulve klikgulv Lime oak

Montering af Vinyl Klik Gulv

Vi har monteret mange kvadratmeter, i såvel stuer, som køkken, alrum og entreer, det er et populært vinylgulv, mange syntes godt om klikgulvets egenskaber.

Et flot klikgulv, som ikke fylder meget i højden, er trykfast over for stilethæle, som tåler vandspild uden skade på gulvet, læg dertil en slidgaranti på hele 20 år for alle gulvene ved boligbrug. (Starfloor 30 click dog 15år).

Egulve vinylklik fliser

Ser man efter gulv til erhvervsbrug, anbefaler vi ID vinyl klik gulve, som leveres med hærdet PUR. overflade, dette klikgulv er testet til klasse 33 som et produkt, der anbefales til erhverv, med høj slidbelastning, for dette gives der en slidgaranti på 10 år. Klik Gulve sælges også som 2,5mm vinylgulv, som så skal fuldklæbes til et plant undergulv. Kontakt os for nærmere information om denne mulighed.

Egulve Vinylklik fra Tarkett