Klikgulve

Klikgulve

Vinyl klik gulv også kaldet LVT gulve ”Vinyl Click”, er et genialt produkt både til erhverv og private boliger.

Klikgulv kan fås i mange forskellige farver og designs, klikgulve kommer som enten brædder i tilrettet størrelse eller flise størrelse. Typisk er designet af klik gulv næsten lavet med fotografisk lighed til træ og klinker.

Se vores lille Gulv video her

Filtre
Aktive filtre
 1. Manufacturer
  Tarkett
Filtrér efter
Kategori
 • Gulve 1 vare
  • Klikgulve 1 vare
Manufacturer
Vis som Gitter Liste

1 vare

Faldende orden
pr. side
 1. Click_55_Modern_Oak_White
  Starfloor Click 55A
  Pris pr m² 299,00 DKK Pris pr pakke 481,39 DKK
Vis som Gitter Liste

1 vare

Faldende orden
pr. side

Egulve Vinylklikgulv

Klikgulve er et massivt pvc produkt og derved upåvirket af vand i større eller mindre mængder.

Hvis man skal have klik gulv i store arealer, eller varme rum, så bør det fuldlimes til undergulvet, for at undgå for meget bevægelse i vinyl klikgulvet.

Vinyl Klik Gulv

En af de vigtigste faktorer ved valg af vinyl klik gulv er slidlaget, som på de bedre kvaliteter typisk er tre gange kraftigere, end hvad der er på et almindeligt vinylgulv. Hærdet overflade i form af "Extreme Protection", findes også på bedre kvaliteter, det fungerer som ekstra ridse og tryk mærke beskyttelse af gulvet. Alle vores vinyl klikgulve er med hærdet overflade og på nær Starfloor 30 click med det kraftige slidlag.

Vinyl klik gulvet er kun 4,5mm højt og kan dermed bruges i stort set alle rum uden, at skulle tage af døre, eller ikke kunne lægge belægning under en opvaskemaskine, der står direkte på gulvet og så måske, kommer for højt op i forhold til køkkenbordpladen.

Egulve klikgulv Lime oak

Montering af Vinyl Klik Gulv

Vi har monteret mange kvadratmeter i såvel stuer som køkken alrum og entreer, det er et populært vinylgulv, mange syntes godt om klikgulvets egenskaber.

Et flot klikgulv, som ikke fylder meget i højden, er trykfast over for stilethæle, som tåler vandspild uden skade på gulvet, læg dertil en slidgaranti på hele 20 år for alle gulvene ved boligbrug. (Starfloor 30 click dog 15år).

Egulve vinylklik fliser

Ser man efter gulv til erhvervsbrug anbefaler vi ID vinyl klik gulve, som leveres med hærdet PUR. overflade, dette klikgulv er testet til klasse 33 som et produkt, der anbefales til erhverv med høj slidbelastning, for dette gives der en slidgaranti på 10 år. Klik Gulve sælges også som 2,5mm vinylgulv, som så skal fuldklæbes til et plant undergulv. Kontakt os for nærmere information om denne mulighed.

Egulve Vinylklik fra Tarkett