Laminatgulve

Man tænker desværre tit billigt gulv til laminat gulve, men i dag er der også mange andre laminatgulve, hvor kvaliteten ligger mile vidt fra et billigt laminatgulv fra et byggemarked.

Laminatgulv er gulv laminat eller Laminat Gulve

Tabel Liste

Sorter faldende

7 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

7 vare(r)

Laminatgulv

Hvad har man brug for, hvilket rum og med hvilken belastning skal der gulv på. Hvad er forventningen til holdbarhed og tåler laminatgulvet vandspild, eller hæver det straks op i samlingerne.

Herudover er der naturligvis krav til overfladen, skal den være glat eller med struktur, lys eller mørk, træ design eller flise design, skal det være en lang og bred planke, eller er det fint med de små laminatbrædder. Generelt er laminatgulve meget funktionelle, de kræver ingen efterbehandling af overflade, end rengøring efter behov.

Specielt de lange og bredde planker i laminat er vundet meget frem de seneste år, mønster design er blevet væsentlig forbedret og gulvene er utrolig virkelighedstro, samtidig med giver de langt færre samlinger et mere roligt indtryk og et øget fokus på planke mønstrene.

Gode laminatgulve er utrolig hårde, formålet er at kunne tåle slid, stød og slag.

Ulempen ved dette er et gulv, som ikke just er lydløst at gå på med fodtøj. Der findes diverse typer underlag, som hjælper på dette ligesom filt såler under sko dæmper rigtig meget. Har man ikke gulvvarme og føler sig generet af trinstøj, skal man måske overveje, et designgulv som med sin opbygning minimerer alt støj på gulvet.

Med laminatgulv kan man få et nemt og slidstærkt gulv i den farve og mønster man ønsker til en meget rimelig pris.

E-GULVE har valgt at markedsføre laminatgulve i gode kvaliteter og samtidig til meget rimelige priser, der ligger under de vejledende priser fra producenterne. Vi sælger kun laminatgulve, som er produceret i vore nabolande, da de har vist sig at være bedst klima tilpasset og dermed arbejder mindst i de skiftende årstider.

Vi har laminat gulve der er erhvervs godkendte og som man stort set ikke kan kende forskel på med hensyn til om det er træ eller laminat.

Ønsker du at se lidt inspirations foto, så har vores andet gulvfirma, Visiongulve en fin side her: Inspiration Laminatgulve 

Gode laminatgulve er utrolig hårde, formålet er at kunne tåle slid, stød og slag.