Linoleumsgulve

Linoleumsgulve

Linoleum er et materiale fremstillet af naturprodukter.

Den mest almindelige form for linoleumsgulve er i bane vare som 2m bred, her lægger man banerne ud på et tørt og plant undergulv. Samlinger svejses til en tæt overflade. Denne montering er for uddannet gulvlæggere, da det kræver både viden, håndelag og stor finish i arbejdet for et perfekt resultat. Linoleumsgulve laves i flere forskellige formater.

Se lille gulv video her

Limoleum gulve er natur fremstillet. Køb Linoleum gulv fra e-gulve

Vis som Gitter Liste

1 vare

Faldende orden
pr. side
  1. Forbo marmoleum e-gulve
    Marmoleum Click
    Pris pr m² 389,00 DKK Pris pr pakke 245,07 DKK
Vis som Gitter Liste

1 vare

Faldende orden
pr. side

Egulve Linoleumgulve

Linoleumsgulv er et materiale fremstillet af naturprodukter

Naturprodukter som linolieharpikskalk, kork, sten og træ mel i forskellige kombinationer på groft lærred af plantefibre fra juteplanten. Hertil tilsætter man forskellige farvepigmenter i massen, alt efter ønsket resultat af mønster og farvespil i linoleumsgulvet. Man har lavet gulve af naturproduktet linoleum i rigtig mange år.

Til gør det selv folket har man skabt en klikflise med linoleum på toppen, en HDF plade til kliksystemet og for stabilitet, endeligt afsluttet med en bagside af kork. Den seneste udgave af fliserne, hvor man fik forbedret kliksystemet betydeligt, er et linoleumsgulv de fleste fingersnilde personer nemt klarer og lægge selv.

Her kan man lade sine kreative evner udfolde sig, da mønster, striber, borter med videre kan lægges helt efter eget ønske. Mange tegner op på papir for at prøve sig frem. Andre lægger et stort set ensfarvet linoleumsgulv, med en enkelt frisk spot farve hist og pist.

Da klikfliserne til linoleumsgulv sælges i pakker med 0,63m2 kan man nemt mikse farver, uden at stå med et kæmpe spild efter lægningen. Linoleums klikfliserne sælges i flere størrelser, hvor 30 x 30cm er de langt mest populære, grundet de fleksible muligheder ved lægningen af linoleumsgulv er da også den størrelse, hvor der produceres langt flest farver. Andre størrelse er 30 x 60 og ganske få findes i 30 x 90cm.

Egulve Linoleums farver

Linoleumsfliser til fuldklæbning direkte på et tørt og plant undergulv.

Man kan også få linoleumsfliser til fuldklæbning direkte på et tørt og plant undergulv. Her findes linoleums fliser i mange mål som 25 x 25 cm og 25 x 50 cm, samt i 50 x 50 cm og 50 x 75 cm. At fuldklæbe linoleums fliser er ikke udpræget gør det selv arbejde, her kan der nemt gå noget galt, især ved udmåling og korrekt vinkling og fuger. Hos E-GULVE har vi stor ekspertise i linoleums arbejde og vi har lagt rigtig mange linoleumsgulve af alle type produkter, ligesom vores objekt afdeling monterer linoleum på mange offentlige steder, som skoler, sygehuse, børnehaver osv.

I butikken i Slagelse ligger to flotte Forbo Modular prøvegulve, med fliser i størrelse 25 x 25 cm og med et flot farvemiks af tre farver i hvert gulv. Vi forhandler naturligvis også rengøringsmiddel til linoleumsgulv, som aldrig må vaskes med udtørrende vaskeprodukter, brug linoleumsvask fra Forbo.

Vi har naturligvis prøvemapper med alle produkttyper til gennemsyn i butikken, ligesom vi gerne vejleder omkring egnethed af de enkelte løsninger. Er man til lidt friske farver er især Tarkett linoleumsmappe en fantastisk farvepalet med et utal af nuance muligheder.

Egulve Linoleumsgulve