Parketgulve

Parket gulve er elegante naturtræ gulve, som fås i et væld af farver og mønstre som træet er lagt i.

Parketgulv fås både i 10mm og op til 16 mm tykkelse. Der er generelt imellem 2 mm og op til 4 mm slidlag i træ på parket gulve.

Vi har inspirations foto på vores side Visiongulve: Inspiration Parket & planke trægulve

Se lille gulv video her.

Parketgulve trægulv og de kedste Parket Gulve

Tabel Liste

Sorter faldende

7 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

7 vare(r)

Parketgulve er bygget op på en krydsfiner kerne, som gør dem formstabile og anvendelige i de fleste rum i boligen. Man kan også anvendes parketgulv på kontor og i institutioner.

Der er rigtig mange slags træsorter og farver, der er forskellige behandlinger af overfladen, glat overflade eller børstet overflade og mønster som rudeparket eller en standard klassisk 3-stavs parketgulv, som der har ligget siden 50erne i villaerne i Danmark.

Parketgulv stave og farvespil

Der er parketgulve, som er sorteret med næsten ens stave og andre, hvor der i sorteringen er et stort farvespil. Er man i tvivl, kan det være en rigtig god ide at lægge turen forbi EGULVE’s butik for her, at se rigtige træprøver og bladre i sorteringsbøgerne, som med store rum foto, her viser sorteringerne og afvigelserne i samme.

VELEGNET: Parket Gulvene er generelt velegnet til gulvvarme og her hjælper det med gulv tykkelse fra 13mm og slidlag over 3mm.

Slibning af parketgulv

Der er for det meste 2 fuldslibninger i parketgulv, hvilket dog kræver et slidlag på 3,6 – 4mm og det er typisk et sted, hvor der springes over, for at tilbyde gulvet til en måske, på kort sigt lav pris. Et parketgulv som kan fuldslibes to gange har en holdbarhed op mod 30 år.

En fuldslibning består både af afslibning af træ, således at træets falmning og dybere ridser fjernes, samt gammel overfladebehandling fjernes helt. Man kan således efter en fuldslibning, selv vælge hvilken overfladehandling gulvsliberen skal påføre. EGULVE foretager dagligt fuldslibninger for vore kunder på Sjælland.

Vi har valgt kun at markedsføre parketgulve, som tåler flere fuldslibninger og som er produceret i vores nærmeste nabo lande og dermed produceret, til de temperatur og navnlig luftfugtigheds udfordringer som er i Danmark.

I vores butik i Slagelse, fører vi et væsentlig udvidet sortiment, vi kan derfor byde på et kæmpe udvalg af parketgulve.

Leder du efter en anden gulv-type? Så se for eksempel vores udvalg af plankegulve

Parket trægulve fra E-gulve, slagelse