Vinylgulve

Vinyl Gulve fra Tarkett er velegnet til stort set alle rum.

 Ønsker man et gulv, som er støjsvagt og behageligt blødt at færdes på? Med vinyl gulvbelægning sparer man tid i dagligdagen, da vinyl gulve ikke kræver nogen vedligeholdelse.

Se lille gulv video her.

Vinyl gulv eller vinylgulve slidstærkt gulv

Tabel Liste

Sorter faldende

12 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

12 vare(r)

EGULVE tilbyder slidstærk gulv vinyl i et utal af designs

Her er virkelig mulighed for at skabe unikke rum, med de mange spændende muligheder. Lyst eller mørkt, neutralt eller mønstret, vælg den Vinyl gulvbelægning som harmonerer bedst med hjemmets indretning.

Vinyl gulve er velegnet til rum hvor gulvet tit skal vaskes på grund af sprøjt og spild fra komfur og vask. En entre med fodtøj, der om vinteren kan være med snesjap, her er vinyl belægning også et godt valg. Bor man til leje og ikke ønsker, at slide på trægulvet og dermed betale afslibning og ny lakering er vinyl i et passende flot mønster også en mulighed, mange vælger også vinyl gulv, på grund af det standart gule bøgeparket, som ligger der og ikke frister alle lige meget.

Vinyl gulve sælges i bredde fra 200 og 300 samt 400 cm hvilket gør det muligt, at tilpasse vinylstykket nogen lunde til det valgte rum.

Montering af gulv vinyl gøres typisk med løs belægning, skåret med en fuge på 3-4mm lags panel og sokkel, herefter afsluttet med en lille afslutningsliste i passende farve. På lidt større arealer eller gulve med særlige belastninger anbefaler vi, at fuldklæbe vinylen til et plant og rent undergulv.

Er der nogen tvivl omkring montering af vinyl fra EGULVE skal man endelig tage kontakt til os, vi har mange års praktisk erfaring med vinylmonteringer og rådgiver meget gerne herom, ligesom vi gerne giver en pris for montering af vinyl gulv på Vestsjælland og med kørsel på resten af Sjælland. Vi har også stor ekspertise i opretning og klargøring af undergulve.

I vores butik i Slagelse har vi et endnu større udvalg af vinyl i alle prisklasser, vi har store prøver til udlån og til byder hjælp og vejledning i en efterhånden vinyljungle.

Er du interesseret i en anden gulv-type? Se for eksempel for laminatgulve.

Vinylgulve før og efter billeder

Vinylgulve til børneværelse