Vinylgulve

Vinylgulve

Vinyl Gulve i baner fra Tarkett, Forbo med flere, er velegnet til stort set alle rum.

Ønsker man et gulv, som er støjsvagt og behageligt blødt, at færdes på? Med vinyl gulvbelægning, sparer man tid i dagligdagen, da vinyl gulve ikke kræver, nogen vedligeholdelse.

Se lille gulv video her.

Filtre
Aktive filtre
 1. Bredde i cm
  200
Filtrér efter
Kategori
 • Gulve 4 varer
  • Vinylgulve 4 varer
Manufacturer
Pris
Bredde i cm
Vis som Gitter Liste

4 varer

Faldende orden
pr. side
 1. Tarkett Basic vinyl
  Tarkett Basic vinyl
  Pris pr kvm. 159,00 DKK
 2. Tarkett Extra vinyl
  Tarkett Extra vinyl
  Pris pr kvm. 229,00 DKK
 3. Tarkett Texstyle vinyl
  Tarkett Texstyle vinyl
  Pris pr kvm. 279,00 DKK
 4. Tarkett Trend vinyl
  Tarkett Trend vinyl
  Pris pr kvm. 239,00 DKK
Vis som Gitter Liste

4 varer

Faldende orden
pr. side

Egulve Looselay fliser 66x66

EGULVE tilbyder slidstærk gulv vinyl i et utal af designs

Her er virkelig mulighed for, at skabe unikke rum, med de mange spændende muligheder. Lyst eller mørkt, neutralt eller mønstret, vælg den Vinyl gulvbelægning, som harmonerer bedst med hjemmets indretning.

Vinyl gulve er velegnet til rum hvor gulvet tit skal vaskes, på grund af sprøjt og spild fra komfur og vask. En entre med fodtøj, der om vinteren kan være med snesjap, her er vinyl belægning også et godt valg. Bor man til leje og ikke ønsker, at slide på trægulvet og dermed betale afslibning og ny lakering, er vinyl i et passende flot mønster, også en mulighed, mange vælger også vinyl gulv, på grund af det standart gulige bøgeparket, som ligger der og ikke frister alle lige meget.

Vinyl gulve sælges i bredde fra 200 og 300 samt 400 cm, hvilket gør det muligt, at tilpasse vinylstykket, nogen lunde til det valgte rum. Vinylgulve sælges også i vinylpaneler, som klikkes sammen ved monteringen, som et klikgulv.

Gulvvinyl fra Egulve

Montering af gulv vinyl i baner gøres typisk med løs belægning, skåret med en fuge på 3-4mm, lags panel og sokkel, herefter afsluttet med en lille afslutningsliste, i passende farve. På lidt større arealer, eller gulve med særlige belastninger, anbefaler vi, at fuldklæbe vinylen til et plant og rent undergulv.

Er der nogen tvivl, omkring montering af vinyl fra EGULVE, skal man endelig tage kontakt til os, vi har mange års praktisk erfaring, med vinylmonteringer og rådgiver meget gerne herom, ligesom vi gerne giver en pris, for montering af vinyl gulv på Vestsjælland og med kørsel på resten af Sjælland. Vi har også stor ekspertise i opretning og klargøring af undergulve.

Egulve Vinylklik

I vores butik i Slagelse har vi et større udvalg af vinyl i alle prisklasser, vinylrester, vi har prøver til udlån og til byder hjælp og vejledning, i en efterhånden stor vinyljungle.

Er du interesseret i en anden gulv-type? Se for eksempel for laminatgulve.

Vinylgulve før og efter billeder