Marmoleum Click

Flere visninger

Marmoleum Click

Pris pr m²: 389,00 DKK

Pris pr pakke: 245,07 DKK
Marmoleum Click er holdbart og nemt at vedligeholde grundet overfladens beskyttende topshield finish.
Gulvet er nemt at rengøre og kræver ikke andet end en tør moppe til støv, samt et neutralt rengøringsmiddel og en fugtig klud til eventuelle pletter. Det kan fåes i 20 forskellige farver, som nemt kan kombineres med hinanden, hvilket betyder, at der er god mulighed for at skabe sit eget personlige gulv. Farveudvalget er stort og findes i alt fra neutral til pangfarver, som ikke falmer gennem tiden.

Praktisk informaiton:
 • Tykkelse: 9.8mm
 • Længderetning: 30x30cm
 • Klikkes sammen med fjeder og not-låsesystem
 • Kraftig og beskyttende Topshield™ finish
 • Kan bruges sammen med gulvvarme
 • * Påkrævede felter

  Pris pr m²: 389,00 DKK

  Pris pr pakke: 245,07 DKK
  Beskrivelse

  Detaljer

  Montering: Marmoleum Click er nemt at montere grundet det særlige fjeder og not-låsesystem (5G låsesystem). Det betyder at det kan lægges nemt, hurtigt og sikkert uden nogen form for lim.

  Materialer: Marmoleum er fremstillet af en vandafvisende High Density Fibreboard med en lydabsorberende bagside af kork og 2,5 mm Marmoleum ovenpå. Det består af naturlige ingredienser og er derfor et godt valg for både dig og miljøet. Gulvet er behageligt at gå på og derudover også hygiejnisk. Marmoleum Click er et naturprodukt og tilpasser sig derfor hurtigt stuetemperaturen.

  Rengøring: Marmoleum Click er beskyttet med Topshield™ finish, som gør gulvet holdbart og enkelt at vedligeholde. Overfladen kan nemt rengøres med en tør moppe til støv, og et neutralt rengøringsmiddel.

  Yderligere information

  Yderligere information

  Antal kvm pr pakke 0.63
  Pris pr kvm 389,00 DKK
  Bedømmelser