Shade - B-duoplanke, Længde 2.200

Flere visninger

Shade - B-duoplanke, Længde 2.200

Pris pr m²: 545,00 DKK

Pris pr pakke: 1.166,30 DKK

Shade serien er elegante gulve i med mange muligheder for valg af naturlige farver. Bearbejdning og lasering dig rum, som føles både hyggeligt og på samme tid særdeles udtryksfuldt. Laseringer farverne, og træets naturlige kontrast giver dig mange muligheder, når du ønsker at skabe et særligt og personligt gulv i hjemmet. Shade er en serien er trendy, funktionel og meget holdbare trægulve i mange farvenuancer – valget er dit!


BEMÆRK : Prisen pr. pakke er forskellig på for de enkelte farver - men M2 prisen ikke ændres i visningen - selvom den er forskellig!!


Tykkelse: 14 mm
Bredde: 162 mm
Længde: 2200 mm
Slidlag: 3,5 mm
Overfladebehandling: Proteco natura lacquer
Let at lægge med 2-Lock kliksystemet
Kan anvendes med gulvvarme
Dansk Indeklima mærket

* Påkrævede felter

Pris pr m²: 545,00 DKK

Pris pr pakke: 1.166,30 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Svensk produceret kvalitets gulv, som er produceret til det skandinaviske klima. Gulvet er med et kraftigt slidlag, som gør det muligt, at slibe gulvet flere gange og dermed ændre overflade behandling uden, at skulle skifte gulvet. Gulvet er bygget op med 125 års erfaring fra Tarkett til, at kunne holde og være pænt mange år frem for sin ejer. Parket gulv med ekstra store parket stave, der tilfører gulvet mere liv og træstruktur. BEMÆRK : Prisen pr. pakke er forskellig på for de enkelte farver - men M2 prisen ikke ændres i visningen - selvom den er forskellig!!
Yderligere information

Yderligere information

Antal kvm pr pakke 2.14
Pris pr kvm 545,00 DKK
Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?