Shade - tarkett Duo plank

Pris pr m² 0,00 DKK Pris pr pakke 0,00 DKK

Shade serien er elegante gulve i med mange muligheder for valg af naturlige farver. Bearbejdning og lasering dig rum, som føles både hyggeligt og på samme tid særdeles udtryksfuldt. Laseringer farverne, og træets naturlige kontrast giver dig mange muligheder, når du ønsker at skabe et særligt og personligt gulv i hjemmet. Shade er en serien er trendy, funktionel og meget holdbare trægulve i mange farvenuancer – valget er dit! 

BEMÆRK : Prisen pr. pakke er forskellig på for de enkelte farver - men M2 prisen ikke ændres i visningen - selvom den er forskellig!!

Tykkelse: 13 mm
Bredde: 194 mm
Længde: 2281 mm
Slidlag: 2,5 mm
Overfladebehandling: Proteco natura lacquer
Let at lægge med 2-Lock kliksystemet
Kan anvendes med gulvvarme
Dansk Indeklima mærket

Alle produkterne i Shade serien er udarbejdet på samme måde, men de har forskellige dimensioner, og derfor fremgår de flere gange i Shoppen.

Produktbeskrivelse
Svensk produceret kvalitets gulv, som er produceret til det skandinaviske klima. Gulvet er med et kraftigt slidlag, som gør det muligt, at slibe gulvet flere gange og dermed ændre overflade behandling uden, at skulle skifte gulvet. Gulvet er bygget op med 125 års erfaring fra Tarkett til, at kunne holde og være pænt mange år frem for sin ejer. Parket gulv med ekstra store parket stave, der tilfører gulvet mere liv og træstruktur.
Specifikationer
Mere information
Antal kvm pr pakke 2.66
Pris pr kvm 439,00
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Shade - tarkett Duo plank
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!