Tæpper

Tæpper

Vælg kategori af tæpper øverst til venstre

Tæpper findes i mange typer vævning og farver. Her er det muligt for enhver, at finde et design, som vil falde i god smag. Som følge af det store salg af hårdegulve, er der mange som vælger, at lægge løse tæpper ud på gulvene noget, der pynter og fremhæver gulvene yderlige, samt også udskyder en afslibning af trægulvene.

Tæpper betyder lunt og blødt gulv, en dejlig dæmpet akustik og nem rengøring med støvsugning.

 

I de senere år, har tæppefabrikanterne oppet sig og præsenterer, mange nye vævninger og mønstre. Garnerne er blevet ekstra rengørings venlige, mange tæpper tåler fortyndet klorin, som modsvar på en genstridig plet. Hos Egulve sælger vi tæpper, som er indeklima godkendt og testet for skadelige stoffer. Vi viser cirka 20% af vores sortiment, resten kan ses i vores butik. Vi lægger løbende flere varer op.

Se de forskellige muligheder i menuen, såvel løse tæpper, som væg til væg tæpper.

 

Butikken i Slagelse har faguddannet personale klar med hjælp og rådgivning, samt finde alternative løsninger, på spændende tæppe udfordringer. Egulve tilbyder også montering af tæpper, samt opmåling og tilbud.

 


Vis som Gitter Liste

Varer 61-62 af 62

Page
Faldende orden
pr. side
  1. 009912
    Slagelse Berber
    Pris pr kvm. 109,00 DKK
  2. 2511
    Slagelse Boucle
    Pris pr kvm. 109,00 DKK
Vis som Gitter Liste

Varer 61-62 af 62

Page
Faldende orden
pr. side

Besøg vores butik, se det store udvalg, få hjælp og rådgivning til den rigtige løsning. Vi regner en et godt tilbud på stedet. (Husk mål)