Ægte tæpper

Ægte tæpper

Ægte tæpper behøves ikke, at være en videnskab. Hos Egulve har vi personale, som har handlet med Ægte tæpper i mere end 25 år, vi kender tæpperne kan rådgive om kvaliteterne, slidstyrke, lysægtehed, rengøring og pleje af de Ægte tæpper.

Egulve Ægte persiske tæpper skaffes

Ægte tæpper er kort sagt Håndknyttet/Håndvævet tæpper, med en lang tradition bag sig. Alt efter land og region har man sin måde, at lave de håndlavet ægte tæpper på. Tæpperne er generelt meget slidstærke og med flotte mønstre i livlige nuancer. Man kan godt betragte et Ægte tæppe som et maleri, der tåler, at blive gået på igennem mange år. Hos Egulve sælger vi først og fremmest Ægte tæpper som smukke brugstæpper, tæpper til investeringer er ikke noget vi gør det i.

Egulve Nain tæppe

Hos Egulve har vi altid et vist udvalg af Ægte tæpper, som vi har ligende rundt om i butikken. De fleste tæpper sælger vi dog via Nordens største Ægte tæppe lager, hvor til vi har stående online forbindelse til. Her kan vi straks finde et ønsket tæppe og størrelse, samt udregne en god fristende pris herfor. Vil man side hjemme i ro og mag og se de utallige mulighedder, hjælper vi gerne hermed.

egulve livets træ

Følgende Ægte tæppetyper sælger vi fordelagt via vores leverandør: Pakistan ply, Afghan fine, Bidjar Indo, Bidjar Royal, Keshan Royal og Indo, Mir indo, Old Afghan, Royal og Royal Fine, Indo Tabriz, Livets træ, Afshar, Beluch, persisk Bidjar og Bidjar Fine, Hamadan, persiske landsbytæpper,Isfahan og Eilam, persisk Kashmar, Keshan og Mashad, Moud Mahi og Garden, persisk Nain, Fine, persisk Seneh, Persian Shiraz, nomade/persisk, Tabriz 40 og 50, samt ægte kelim tæpper.

Egulve ægte kelim