Gulvtæpper

Gulvtæpper

Gulvtæpper skaber hygge, varme og glæde.

Gulvtæpper har været meget udbredt i Danmark, mange var trætte af bræddegulvene konstante overfladebehandlinger, samt tit også meget kolde gulve. Som det er nu, sælges der stadig betydelige mængder af væg til væg tæpper, mange nyder det rolige udseende, den nemme rengøring, skridsikker overflade og et varmt og blødt gulv, navnlig der hvor opvarmningen ikke er gulvvarme. Vi har tæppe til gang, stue tæppe, uldtæppe, flafvævet tæppe og trappe tæppe.


Tabel Liste

Sorter faldende

17 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

17 vare(r)

Gulvtæpper produceres i mange lande og i meget forskellige kvaliteter, lige fra det billige udenlandske berbertæppe, der er fladt i gangbanerne på mindre end et år, af typen ”gratis” monteret og så et dansk produceret kvalitets berbertæppe, som holder sig pænt, stadig efter 15 år i husets rum. Det er uhyre vanskeligt, at vurdere det enkelte tæppe og hvilken kvalitet det er, her må man stole på, en faglig og redelig rådgivning fra sælgers side.

Væg til Væg Tæpper

Væg til væg tæpper bruges også i en hvis udstrækning som løse tæpper, i det man køber gulv tæppet i ønsket mål og i samme omgang får syet en kant på, der passer i tæppets farve.

Hos EGULVE i Slagelse har vi gulvtæpper væg til væg, et bredt og stort udvalg af gulvtæpper fra blandt andet:

  • Ege
  • Hammer
  • Danfloor
  • Benzon
  • Fletco
  • med flere.

Egulve Montana tæppe

Vi har tæpper til priser fra under 100 kr. og til over 800 kr. pr. m2.

Tæpper i ren ny uld, Sisal, robust polyamid, måske et tæppe der tåler rens med klorin, eller et blødt stueberber gulvtæppe, vi har alle typerne af tæpper.

Besøg EGULVE butikken i Slagelse og gå på opdagelse i en verden af tæpper, vi tilbyder solid vejledning og hjælp til holdbare løsninger, et godt tilbud på opgaven, samt lån af tæppeprøver alle med komplette varefakta. Alle vore gulvtæpper er Dansk Indeklima godkendt.

Se også vores webshop med tæpper til hele Danmark, som er under kraftig opbygning: Egulve tæppe webshop

Vi monterer gerne det nye tæppe til en fast aftalt pris, vore montører kører i hele Vestsjællands området. EGULVE sender tæpper til hele landet. Husk tæpper giver bløde hyggelige gulve, som ikke skal vaskes, men blot støvsuges. Akustikken bliver mærkbart forbedret ligesom kolde gulve bliver fortid.

Gulvtæpper bruges også meget til kontor arealer, hvor det tilfører rummet ro, både lydmæssigt og med nuancer i rolige praktiske farver, man kan få tæpper, som tåler kontor stole direkte og dermed slippe for at lægge plader under stolene. En kombination af tæpper og gulve ses også tit, ved kunde områder og kontorarealer i samme lokaler.

Har du været uheldig med tæppet - Se vores plet guide her.

Herunder et par løse gulvtæpper - se mange flere under "løse tæpper" menuen.

Egulve løse gulvtæpper

Egulve løst gulvtæppe

Egulve løse design gulvtæpper