Tæpper efter mål

Tæpper efter mål

Tæpper efter mål.

 

 

Tæpper efter mål, eller skræddersyet tæpper hos Egulve, er et kæmpe udvalg i tæppekvaliteter og farver, grove og rustikke, fine og tætvævet, syntetiske garner, uld og mange Sisal vævninger. Efter valget af tæppe, vælges en passende afslutning på tæppet. Her er også et omfangsrigt udvalg, smalle, bredde, læder, bomuld osv.

Egulve tæppe efter mål

 

Et hvilket som helst mål inden for 400 x 800 cm kan udføres, da tæppet tilvirkes specielt efter ønske, samt afsluttes med en tilpasset kantning. I butikken har vi prøver af samtlige muligheder, såvel tæpper, som kanttyper. Vi har også enkelte skiftende tæpper fremme, så finish og kvalitet kan vurderes.

Egulve tæpper efter mål

 

Pris udregnes efter tæppetype og kvalitet, samt efter hvilken kantning som ønskes. Her er rigtig mange prisklasser, hvilket naturligvis afspejler tæppetyperne og afslutningerne på tæpperne. Ved besøg i butikken, kan vi naturligvis, hurtigt udregne en pris, for en given størrelse i ønsket tæppetype og kant.

Egulve tæpper efter mål

 

 

Produktionstiden er typisk to til tre uger. Da tæppet er produceret, specielt efter mål og ønske, er det ikke muligt, at returnere bestillingen. Tæpperne produceres med fire lige sider, ikke runde eller ovale, men gerne kvadratisk, eller en hvilken som helst bredde (inden for 60 – 400cm) og længde (inden for 100 – 800cm).

Egulve tæpper efter mål

Egulve tæpper efter mål

Egulve tæpper efter mål

Egulve tæpper efter mål