Tæpper Væg til Væg

Tæpper Væg til Væg

Egulve har tæpper i alle prisklasser, herunder gulvtæpper til alle rum og i mange flotte designs. Naturligvis også tæpper i helt almindelige og neutralt design. Nyd den lune og bløde overflade, det behagelige lyd indtryk og en nem rengøring med støvsugeren. Vi rådgiver gerne med rette tæppe til rette rum og ud fra et givent budget. Kontakt os eller besøg os. Vores webshop med tæpper er under opbygning og indeholder omkring 15% af vores sortiment P.T.

Vi er altid friske med et godt tilbud på en gulv og tæppe løsning.

Egulve tilbyder også montering af tæpper, vi kører på hele Vestsjælland og efter aftale også i hovedstadsområdet. Ved besøg i butikken med mål, udregner vi en fast pris for montering, så der efterfølgende ikke venter nogen overraskelser her. Vi kan eventuelt også være behjælpelige med måltagning og efterfølgende give et uforbindende godt tilbud.

Se vores lille Tæppe video fra Egulve butikken.

Egulve væg til væg tæppe

Tabel Liste

Sorter faldende

20 vare(r)

Tabel Liste

Sorter faldende

20 vare(r)

Egulve uldtæppe fra Danfloor

Købt trygt hos Egulve, vi tilbyder rådgivning inden købet, vi har alle tæpper på det Danske marked, vort personale har mange års erfaring inden for salg og montering af alle typer gulvbelægning. Vi er et solidt og stabilt gulvfirma som holder sine aftaler.

Egulve Pletvæk tæppe Danfloor