Tarkett Vintage - 3-stav parket

Flere visninger

Tarkett Vintage - 3-stav parket

Pris pr m²: 559,00 DKK

Pris pr pakke: 1.486,94 DKK
Vintage 3-stavs parket er en hyldest til de smukke gulve, der ligger på de gamle biblioteker i Europas berømte universiteter. Vi kombinerer detaljer og charmen fra de universiteternes trægulve med alle de fordele som moderne gulve har - og du får et gulv der matche håndværksdesign med din nutidige livsstil og indretning i den stue eller spisestue du ønsker. Blandt andet kan gulvet anvendes med gulvvarme og med slidlaget på 3,5 mm kan gulvet slibes flere gange for at genskab gulvet efter mange års slid.
Alle produkterne i Vintage serien er udarbejdet på samme måde, men de har forskellige dimensioner, og derfor fremgår de flere gange i Shoppen.

Tykkelse: 14 mm
Bredde: 194 mm.
Længde: 2281 mm, alt efter variant
Slidlag: 3,5 mm
Overfladebehandlet med Proteco Natura mat lak
Let at lægge med 2-lock låsesystem
Kan anvendes med gulvvarme
Tilpasset det nordiske klima med store forskelle i luftfugtigheden mellem sommer og vinter
Dansk Indeklima mærket

* Påkrævede felter

Pris pr m²: 559,00 DKK

Pris pr pakke: 1.486,94 DKK
Beskrivelse

Detaljer

Svensk produceret kvalitets gulv, som er produceret til det skandinaviske klima. Gulvet er med et kraftigt slidlag, som gør det muligt, at slibe gulvet flere gange og dermed ændre overflade behandling uden, at skulle skifte gulvet. Gulvet er bygget op med 125 års erfaring fra Tarkett til, at kunne holde og være pænt mange år frem for sin ejer. Parketgulv med ekstra fokus på overflade, som leveres med struktur og med patina og slideffekter.
Yderligere information

Yderligere information

Antal kvm pr pakke 2.66
Pris pr kvm 559,00 DKK
Bedømmelser

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?